6 weeks programma Hoe je een maandelijks inkomen opbouwt zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen
Nu tijdelijk 100 euro korting op het 6-weeks programma
Dit is een eenmalig aanbod. Beslis nu om deel te nemen aan het online coachingstraject met 100 euro korting.
Een programma waarbij je door mij wordt geholpen om sneller en makkelijker je doelen te realiseren.  Investeer nu geen 297 euro maar slechts 197 euro. Profiteer vandaag nog!
Wat zou je er van vinden als je de komende 6 weken door mij en mijn team zou worden gecoacht?
Toen ik net van de universiteit af kwam, dacht ik dat ik wel wist hoe ik moest beleggen. Ik wist immers als bedrijfseconoom alles van jaarverslagen, macro economie et cetera. In de praktijk viel dat dus nog al tegen.
Leergeld
Beleggen bleek nog wat meer leergeld te kosten. Ik heb mijn deel wel betaald. Door de jaren heen, heb ik stapels boeken over beleggen gelezen en mijn kennis steeds verder uitgebreid.
Beleggen is topsport
Ik realiseerde me dat beleggen veel gelijkenis heeft met topsport. Je moet het opnemen tegen de slimste beleggers ter wereld, met diepe zakken en de beste opleidingen. Het verschil met andere topsporters was, dat ik werkte zonder coach.
Een goede coach
Wat nu als ik een coach zou hebben gehad, die als belegger zijn sporen zou hebben verdiend en mij zou uitleggen waarom hij succesvol was? Die zijn ervaringen zou delen en zijn geheimen zou prijsgeven?
 • Zou ik dan ook tegen de dezelfde verliezen hebben aangekeken?
 •  Zou ik sneller hebben kunnen leren van mijn fouten?
 •  Of zou ik me in ieder geval bewust zijn welke fouten ik maakte?
Tienduizenden euro’s aan trainingen
Dat zou het leven als belegger een stuk eenvoudiger hebben gemaakt. Maar hoe kom je aan een coach, die zijn geheimen wil delen? Ik heb in de afgelopen jaren vele tienduizenden euro’s uitgegeven aan allerlei trainingen. Dit was overigens de beste investering die ik tot nu heb gedaan. De beste investering is natuurlijk een investering in jezelf.
Hetzelfde doen, maar een ander resultaat verwachten
Laat ik het anders vragen: wat als u geen coach heeft? Albert Einstein noemde het waanzin als je hetzelfde blijft doen, maar een ander resultaat verwacht. Bent u tevreden met uw resultaten? Denkt u dat uw resultaten verbeteren als u hetzelfde blijft doen wat u altijd heeft gedaan?
De waarde van een goede coach kan behoorlijk oplopen
Wat zou het je kosten als je als belegger je vermogen verliest? Of wat zou je kunnen verdienen als je vermogen ieder jaar zou groeien? Dit zou u al snel enkele tienduizenden, misschien wel honderdduizenden of miljoenen euro’s kunnen schelen. De waarde van een goede coach kan dus behoorlijk oplopen. Maar de kosten liggen gelukkig veel lager.
 •  Wil je je vermogen vermeerderen?
 •  Je pensioenreserve verhogen?
 •  Of je kinderen wat moois nalaten?
Dit is wat je o.a. aantreft in dit coachingsprogramma:
 •  Hoe je stap voor stap een succesvolle beleggingsstrategie opzet
 •  Hoe je maandelijkse passieve inkomsten generereert met opties 
 •  Wat je absoluut nooit moet doen met aandelen 
 •  Hoe je je vermogen snel kunt laten groeien 
 •  Volgens een bewezen groeimodel inkomsten genereren 
 •  Hoe je je beleggingen kunt optimaliseren met Turbo’s, Speeders en Sprinters 
 •  Waardevolle video’s 
 •  Handige MP3’s (ontwikkel je tijdens bijvoorbeeld het autorijden, stofzuigen of buiten wandelen) 
 •  Heldere handleidingen 
 •  Besloten groep 
 •  24/7 Toegang en op je eigen tempo studeren 
 •  Online support 
 •  En nog veel meer
Neem deel aan het coachingstraject omdat
je dan financieel vrij kunt worden.
Wat zeggen onze klanten?
"Uitgebreid aanbod van verschillende interessante strategieën waarbij goed wordt gekeken hoe het te lopen risico dermate wordt beperkt dat eventuele verliezen prima te compenseren zijn met te behalen winsten" Wouter
"Aan het systeem van Harm is grondig onderzoek vooraf gegaan. Het is concreet, zonder emoties en toepasbaar op alle aandelen" Bram Voermans
"Het door Harm ontwikkelde systeem is een uitstekend hulpmiddel om een bovengemiddeld rendement te halen." Peter Groeneboom
"De systemen (als ze werken, en deze werkt!) geven een goede mogelijkheid tot vermogensgroei zonder dat je al te veel tijd in beleggen hoeft te steken (Just follow the signals)." David Sanders
"Dankzij de methode van Harm van Wijk weet ik elke week precies welke aandelen ik moet kopen of verkopen. Ik kan rustig afwachten wat de week brengt." 
 Wil Buchholtz 
Nog niet overtuigd?
"Een prima service. Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen."
Paul Mather, Driel

“Ik ben zeer content met Uw AandelenAlert. Via de eerste tip waren de kosten er voor mij al uit.” 
Hans Holt, Haarlem

“Hierbij wil ik middels deze mail mijn tevredenheid uiten aan het team van BeursBulletin. Dankzij de adviezen van BeursBulletin en het BeursBulletin Beleggingsfonds heb ik goede beleggingsresultaten behaald. BeursBulletin betekent veel voor mij: het team is betrouwbaar en deskundig waardoor ik, ondanks de moeilijke markt, toch goede resultaten behaal.” 
Jan Leliveld, Aalsmeer

“BeursBulletin geeft een steun in de rug en de door hen verzorgde seminars zijn het bezoeken waard. In het algemeen kan gesteld worden dat de meeste tips geld opleveren. De instapkosten zijn gewoonlijk snel terugverdiend. Al vele, vele jaren werk ik met hun adviezen.” 
Hans G. Koornstra, Zeewolde

“Ben zeer tevreden over BeursBulletin.nl. Verliezen worden afgekapt, winsten vakkundig gemaximaliseerd en de medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Flexibiliteit en meedenken bij afsluiten van abonnementen. Grote aanrader!” Martin Sijbolts, Groningen

“Eindelijk een partij waarbij ze hun eigen belang niet voorop stellen, maar dat van de klant. Dat vertaalt zich in goede dienstverlening en bereikbaarheid. Dank!” 
Ewald Tan, Tilburg

"Sterk punt van BeursBulletin is het actieve beleid van in- en uitstappen. Ik vind BeursBulletin gewoon geweldig goed!!”
Aloys Scholl, Venray

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.”
Will Verschoor, Tilburg

“BeursBulletin is prima en geeft goede/uitstekende verwachtingen.”
Klaas van Schaik, Zoetermeer

“De ondersteuning van BeursBulletin voldoet aan mijn behoefte. Bovendien vind ik de wekelijkse rubrieken interessant en leerzaam.” J.Mertens

“De informatie van BeursBulletin is een prima aanvulling op de andere informatie die op het internet te vinden is voor een beginnende belegger.” 
Rob Engberts

“De producten van Beursbulletin hebben een goede indruk achtergelaten.”
Joan Busch, Pedreguer Spanje

“Beursbulletin gebruik ik als zeer gewaardeerde extra achtergrondinformatie, waarvoor dank!” 
Johan Schelstraete Brussel, Belgie
Step #1: Contact Information
Step #2: Shipping Address

Secure Payment

All orders are through a very secure network. Your credit card information is never stored in any way. We respect your privacy...
Step #3: Check out
Item
Price
$0.00
Credit Card Number:
CVC Code:
Expiry Month:
Expiry Year:

One Time Offer - Only $37: People always wonder: "What happens if I build a funnel, and it FLOPS?” Don’t worry (Most people's do the first time...)! At last year’s Funnel Hacking Live, I gave a special workshop called Funnel Audibles. It shows you a simple process to take ANY funnel that’s broken, and turn it from a ‘zero’ to a ‘HERO’! Click YES to get the training, plus the transcripts and companion workbook that will walk you through how to do a funnel audible on your own funnel now for just $37! (This offer is not available ANYWHERE else on the market!)

Item
amount
Dynamically Updated
$XX.00
100% niet goed, geld terug garantie
Meld u vandaag aan en als het niet voor u werkt, 
laat het me weten en we geven u uw geld terug.
Copyright © 2019 - Beleggen.com

Rokebrandlaan 2 | 1261 WV Blaricum
035 737 0440 | info@beleggen.com
BTW-nummer: NL815459658B01
Kvk-nummer: 34244390