CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Beter Beleggen in 7 stappen
Een doe het zelf stappenplan voor de succesvolle belegger geschreven door 4 professionele beleggers
<5 minuten 
Per week beleggen
16.326+
Beleggers geholpen
20.6%
Gemiddeld rendement per jaar
Door de bomen het bos weer zien
Dit doe-het-zelf 7 stappen plan geeft u de mogelijkheid om op een concrete wijze een plan van aanpak te maken over uw beleggingsplan.
Bedenk dat de aanbieder van een beleggingsproduct altijd één motief heeft: de verkoop van het product. We proberen beleggers daarom onafhankelijk door het woud van beleggingsmogelijkheden te loodsen.
Mijn naam is Harm van Wijk. In het verleden heb ik veel geld verloren met beleggen. De fouten die ik heb gemaakt, hoeft u natuurlijk niet te maken. Daarom ben ik Beleggen.com en BeursBulletin.nl begonnen met waardevolle informatie en educatie. Ik vertel precies welke beslissingen ik neem en waarom en ik geef regelmatig adviezen.

U belegt om rendement te behalen. Ik heb diverse boeken geschreven over beleggen. Deze boeken zijn door duizenden beleggers gelezen. Bestsellers die achtergrondkennis bieden, technieken en strategieën. Het heeft de lezers letterlijk duizenden euro’s rendement opgeleverd. Stelt u zich eens voor dat u uw verliezen zou omzetten in winst en dubbele procent cijfers rendement zou maken de beurs voortaan zou kunnen verslaan.
Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten. Jan Robert is begonnen als broker en werd vervolgens optiehandelaar op de Optiebeurs. Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor de technische analyse, optiestrategieën en de dagelijkse visie. Daarna heeft hij zich bekwaamd in spread trading van derivaten
Harry Klip heeft bedrijfseconomie gestudeerd in Groningen en is in 1990 begonnen als derivatenhandelaar op de optiebeurs. Na voor marktpartijen te hebben gewerkt, heeft hij eind jaren ’90 een eigen marketmakers-bedrijf opgericht. Daarbij heeft hij optiehandelaren opgeleid voor onder andere de voorloper van All Options en Hak options en was hij ook geregeld beursanalist op TV bij RTLZ. Bij Sigma Derivatives en Today’s Beheer en Brokers was hij directeur.
'Beleggen is een levensstijl' is het motto van Henk Huising. Hij houdt zich al decennia bezig met beleggen en wist zich ook tijdens de crisis staande te houden op de beurs. Zijn specialiteit is het doorspitten van verslagen om de onderste steen boven te krijgen.

Henk was analist bij BeursBulletin en heeft ook ervaring als fondsmanager en is een handelaar in hart en nieren.

Beter Beleggen in 7 stappen
Een doe het zelf stappenplan voor de succesvolle belegger geschreven door 4 professionele beleggers
Copyright © 2019 - Beleggen.com

Rokebrandlaan 2 | 1261 WV Blaricum
035 737 0440 | info@beleggen.com
BTW-nummer: NL815459658B01
Kvk-nummer: 34244390