Let op: alleen nu: eenmalig 70 euro korting op de
“Handleiding Geld Verdienen Met Opties”
“Let op: het e-book vind je nu in je e-mail!”
Lees deze pagina goed omdat het met uw beleggingsportefeuille altijd beter kan. Er bestaan verschillende technieken waarmee u uw beleggingsdoelen sneller kunt verwezenlijken.
Tegelijkertijd (en dat is basisregel nummer 1) kunnen die technieken ervoor zorgen dat u geen geld verliest. Opties zijn daarvoor ideaal, maar met een hele grote waarschuwing: u moet exact weten wat u doet.
Lees deze pagina goed omdat het met uw beleggingsportefeuille altijd beter kan. Er bestaan verschillende technieken waarmee u uw beleggingsdoelen sneller kunt verwezenlijken.
Tegelijkertijd (en dat is basisregel nummer 1) kunnen die technieken ervoor zorgen dat u geen geld verliest. Opties zijn daarvoor ideaal, maar met een hele grote waarschuwing: u moet exact weten wat u doet.
Herkent u deze problemen?
 • U wilt geen enkel risico lopen
 •  Maar uw portefeuille groeit niet hard genoeg
 •  U heeft geen idee waar u moet beginnen met beleggen
 •  Er bestaat nergens een duidelijke handleiding
 •  U weet niet hoe u winstgevend belegt
Niks doen is geld verliezen
De inflatie is circa 2,6%. Over uw vermogen draagt u belasting af: 1,2% vermogensrendementsheffing . Dat betekent dat uw vermogen jaarlijks 3,8% minder waard wordt. Doet u niets, dan verliest u geld.
@#!! Zelfs sparen is geld verliezen
Sparen levert momenteel maximaal 0,5% op, dus als u spaart, wordt uw vermogen zomaar elk jaar 3,3% minder waard. Sparen is daarom geen optie, net zo min als index-beleggen. Tenminste… als u in de AEX had belegd was u ook niet veel wijzer geworden want de AEX is sinds 2000 zo’n beetje in waarde gehalveerd.
90% van de particuliere beleggers verliest geld
Talloze onderzoeken laten zien dat particuliere beleggers structureel geld verliezen op de beurs. Alleen de beste 10% beleggers evenaren of overtreffen het rendement van het indexfonds. 90% doet het dus slechter dan de beurs. Misschien verliest u ook geld op de beurs. Maar het kan nog veel erger, lees maa
Sommige beleggers maken het heel erg bont…
De slechtste 10% particuliere beleggers heeft na vijf jaar 90% van de initiële waarde verloren. Bijna hun hele vermogen… Au!
Hoe meer u verliest, hoe meer u moet goedmaken
Veel beleggers realiseren zich niet dat ze procentueel veel meer moeten goedmaken dan ze hebben verloren. Als u 10% verliest, moet uw vermogen weer 11% groeien om in de uitgangspositie te komen. Verliest u 50% dan moet u 100% goedmaken.
Regel #1: verlies geen geld op de beurs!
Het kan veel beter
Gelukkig zijn er ook voorbeelden van beleggers die er in geslaagd zijn mooie rendement te behalen, door te beleggen volgens een bewezen methode. Als u weet dat beleggen de enige manier is om uw vermogen op peil te houden (en zelfs te laten groeien), en u wilt stoppen met verliezen… Wel, dan is het NU de hoogste tijd voor een ander plan.
Waarom zou u mij geloven?
Mijn naam is Harm van Wijk en ik verdien al 27 jaar een uitstekende boterham op de beurs.
Ik werk samen met onder meer Binck, Alex, Citi, ING Bank en Lynx en schrijf voor De Financiële Telegraaf, de website van Alex, Shares en Beurs.nl. Ik was verantwoordelijk voor het opzetten van de beleggingssites van SNS Bank, verantwoordelijk voor marketing, verkoop en business development bij BinckBank, werkte mee aan het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s en was sitemanager van DFT.nl (De Financiële Telegraaf).
Ik ben eigenaar en oprichter van BeursBulletin, waarin particuliere beleggers op verschillende terreinen worden ondersteund. Zo hebben vele duizenden beleggers de cursussen van BeursBulletin gevolgd, is het weekblad BeursBulletin uitgegroeid tot Nederlands grootste weekblad op basis van technische analyse en wordt samen met vermogensbeheerder Todays vermogensbeheer aangeboden.
logo's tvAls beleggingsexpert ben ik te gast geweest bij diverse programma’s op radio en TV, waaronder EénVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en Business Class.
Mijn allerbelangrijkste les (en advies aan u)
Het allerbelangrijkste op de beurs is om geen geld te verliezen. In alle jaren die ik beleg heb ik dat door schade en schande geleerd. In alle systemen en methodes die ik ontwikkel, is dat de rode draad. Ze zijn er op gericht op een veilige wijze rendement te behalen.
Weet u wat u moet doen?
Dat is mijn tweede belangrijke advies: als u belegt, is het essentieel om te weten wat u doet. Zeker als u met opties, Speeders, Sprinters en Turbo’s belegt. Investeer in kennis, weet wat u doet en de rendementen volgen vanzelf.
Met de juiste strategieën kan werkelijk iedereen een succesvol belegger worden!
Opties en andere derivaten zijn, zeker in het huidige beleggingsklimaat, noodzakelijk om geld te verdienen met beleggen. In stijgende, dalende en zijwaartse markten kunnen opties, Speeders, Sprinters en Turbo’s en worden ingezet, mits goed toegepast. De vraag is natuurlijk: hoe komt u aan de juiste strategieën? Want als u over de juiste strategieën beschikt, dan kunt u:
 •  Uw vermogen laten groeien, zonder al te veel risico te lopen
 •  Uw kinderen iets moois nalaten
 •  Uw pensioenreserves flink vergroten
Handleiding Geld Verdienen met Opties
De handleiding Geld Verdienen Met Opties is inmiddels duizenden keren gedownload en gelezen. Duizenden beleggers hebben ontdekt hoe ze opties kunnen gebruiken, om rendement te maken zonder risico.
In de zeer uitgebreide handleiding krijgt u onder meer:
 •  Duidelijke uitleg van callopties en putopties
 •  10 winstgevende optie-strategieën
 •  Heldere voorbeelden
 •  Extra inkomen uit uw aandelen door gedekt te schrijven!
 •  Aandelen met korting door een short put
 •  Dezelfde positie met beperkte investering met synthetische aandelen
 •  Uitleg over de invloed van volatility, een belangrijke, zo niet de belangrijkste factor bij opties
 •  Uitleg over de delta, de gamma, de rho en de vega
 •  Uitleg over de Black‐Scholes‐formule, die zelfs een Nobelprijs voor de Economie opleverde…
Bovendien ontdekt u:
 •  Hoe u opties kunt combineren tot een winstgevende constructie bijv. met een short straddle
 •  Hoe u een naked strangle opzet
 •  Hoe u een covered short strangle opzet en wanneer u die inzet
 • Hoe u de risico’s op een early exercise ontwijkt door op tijd door te rollen
 •  Dividend is een mooi cadeau voor de aandeelhouder, maar hoe werkt dit door voor optiebeleggers
 •  Hoe u het risico beperkt want rendement gaat hand in hand met risico
Mijn favoriete optiestrategie
Uiteraard onthul ik in de zeer uitgebreide handleiding mijn favoriete optiestrategie. Het mooie is dat opties juist voor particuliere beleggers zeer geschikt zijn. Met een relatief kleine investering kunt u volledig profiteren van de beweging van de onderliggende waarde.
Profiteer van deze gratis bonussen
Als u nu investeert in de handleiding Geld Verdienen Met Opties, ontvangt u een speciale extra bonus, bestaande uit 4 calculators. Want om de juiste optie of combinatie van opties te selecteren, is goed doorrekenen essentieel. In de loop van vele jaren heb ik een aantal calculatiesheets ontwikkeld, waarmee heel eenvoudig de verschillende berekeningen zijn te maken.
Bonus 1: Opbrengstcalculator
twv 27,95 euro GRATIS!
Bereken de potentiële opbrengst van call opties bij verschillende groeiscenario’s. Door verschillende calls te vergelijken, ziet u welke call het beste resultaat geeft als uw visie uitkomt. De waarde van deze calculator is 27,95 euro, nu GRATIS!
Bonus 2: Calculatiesheet
twv 27,95 euro GRATIS!
Welke combinatie (straddle) is beter?Bereken de potentiële opbrengst van de strategie waarbij u aandelen koopt en tegelijk een put en een call optie schrijft. De waarde van deze calculator is 27,95 euro, nu GRATIS!
Bonus 3: Margincalculator
twv 37,95 euro GRATIS!
Bereken hoeveel margin u moet aanhouden voor een call of put, en wat het rendement is van de individuele positie of de combinatie van deze positie. U kunt tevens zien wat de maximale premie is waarop u de positie moet sluiten. De waarde van deze calculator is 37,95 euro, nu GRATIS!
Bonus 4: Geschiktheidscalculator
twv 27,95 euro GRATIS!
Met de geschiktheidscalculator maakt u een rendementsberekening voor het gedekt schrijven van callopties. Op die manier weet u welke het meest geschikt is. De waarde van deze calculator is 27,95 euro, nu GRATIS!
Investeer nu in de handleiding
‘Geld Verdienen met Opties’
omdat u dan betere rendementen kunt behalen.
Wat zeggen onze klanten?
"Uitgebreid aanbod van verschillende interessante strategieën waarbij goed wordt gekeken hoe het te lopen risico dermate wordt beperkt dat eventuele verliezen prima te compenseren zijn met te behalen winsten" Wouter
"Aan het systeem van Harm is grondig onderzoek vooraf gegaan. Het is concreet, zonder emoties en toepasbaar op alle aandelen" Bram Voermans
"Het door Harm ontwikkelde systeem is een uitstekend hulpmiddel om een bovengemiddeld rendement te halen." Peter Groeneboom
"De systemen (als ze werken, en deze werkt!) geven een goede mogelijkheid tot vermogensgroei zonder dat je al te veel tijd in beleggen hoeft te steken (Just follow the signals)." David Sanders
"Dankzij de methode van Harm van Wijk weet ik elke week precies welke aandelen ik moet kopen of verkopen. Ik kan rustig afwachten wat de week brengt." 
 Wil Buchholtz 
Nog niet overtuigd?
"Een prima service. Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen."
Paul Mather, Driel

“Ik ben zeer content met Uw AandelenAlert. Via de eerste tip waren de kosten er voor mij al uit.” 
Hans Holt, Haarlem

“Hierbij wil ik middels deze mail mijn tevredenheid uiten aan het team van BeursBulletin. Dankzij de adviezen van BeursBulletin en het BeursBulletin Beleggingsfonds heb ik goede beleggingsresultaten behaald. BeursBulletin betekent veel voor mij: het team is betrouwbaar en deskundig waardoor ik, ondanks de moeilijke markt, toch goede resultaten behaal.” 
Jan Leliveld, Aalsmeer

“BeursBulletin geeft een steun in de rug en de door hen verzorgde seminars zijn het bezoeken waard. In het algemeen kan gesteld worden dat de meeste tips geld opleveren. De instapkosten zijn gewoonlijk snel terugverdiend. Al vele, vele jaren werk ik met hun adviezen.” 
Hans G. Koornstra, Zeewolde

“Ben zeer tevreden over BeursBulletin.nl. Verliezen worden afgekapt, winsten vakkundig gemaximaliseerd en de medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Flexibiliteit en meedenken bij afsluiten van abonnementen. Grote aanrader!” Martin Sijbolts, Groningen

“Eindelijk een partij waarbij ze hun eigen belang niet voorop stellen, maar dat van de klant. Dat vertaalt zich in goede dienstverlening en bereikbaarheid. Dank!” 
Ewald Tan, Tilburg

"Sterk punt van BeursBulletin is het actieve beleid van in- en uitstappen. Ik vind BeursBulletin gewoon geweldig goed!!”
Aloys Scholl, Venray

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.”
Will Verschoor, Tilburg

“BeursBulletin is prima en geeft goede/uitstekende verwachtingen.”
Klaas van Schaik, Zoetermeer

“De ondersteuning van BeursBulletin voldoet aan mijn behoefte. Bovendien vind ik de wekelijkse rubrieken interessant en leerzaam.” J.Mertens

“De informatie van BeursBulletin is een prima aanvulling op de andere informatie die op het internet te vinden is voor een beginnende belegger.” 
Rob Engberts

“De producten van Beursbulletin hebben een goede indruk achtergelaten.”
Joan Busch, Pedreguer Spanje

“Beursbulletin gebruik ik als zeer gewaardeerde extra achtergrondinformatie, waarvoor dank!” 
Johan Schelstraete Brussel, Belgie
Step #1: Contact Information
Step #2: Shipping Address

Secure Payment

All orders are through a very secure network. Your credit card information is never stored in any way. We respect your privacy...
Step #3: Check out
Item
Price
$0.00
Credit Card Number:
CVC Code:
Expiry Month:
Expiry Year:

One Time Offer - Only $37: People always wonder: "What happens if I build a funnel, and it FLOPS?” Don’t worry (Most people's do the first time...)! At last year’s Funnel Hacking Live, I gave a special workshop called Funnel Audibles. It shows you a simple process to take ANY funnel that’s broken, and turn it from a ‘zero’ to a ‘HERO’! Click YES to get the training, plus the transcripts and companion workbook that will walk you through how to do a funnel audible on your own funnel now for just $37! (This offer is not available ANYWHERE else on the market!)

Item
amount
Dynamically Updated
$XX.00
100% niet goed, geld terug garantie
Meld u vandaag aan en als het niet voor u werkt, 
laat het me weten en we geven u uw geld terug.
Copyright © 2019 - Beleggen.com

Rokebrandlaan 2 | 1261 WV Blaricum
035 737 0440 | info@beleggen.com
BTW-nummer: NL815459658B01
Kvk-nummer: 34244390