"SLECHT NIEUWS..."
De gemiddelde particuliere belegger verliest structureel geld op de beurs. Dat is de uitkomst van diverse wetenschappelijke onderzoeken *
“Performance and persistence of individual investors: Rational agents or Tulip maniacs?”, door Rob Bauer, Mathijs Cosemans en Piet Eichholtz van de Universiteit van Maastricht onder 70.000 particuliere beleggers van Alex Beleggersbank . Andere onderzoeken zoals Odean (1998), Barber en Odean (2000), Barber en Odean (2001), Andersen (2005), Grinblatt en Keloharju (2005) bevestigen deze uitkomsten.
90% DOET HET SLECHTER DAN DE BEURS
Alleen de beste 10% beleggers zijn in staat het rendement van het indexfonds te evenaren of te overtreffen. Anders gesteld: 90% doet het slechter dan de beurs. De slechtste 10% beleggers hebben na vijf jaar zelfs 90% van de initiële waarde verloren. De toekomst van deze mensen ligt aan diggelen.
Zeker als je bedenkt dat de pensioenfondsen er slecht voor staan. De woekerpolissen door de hoger kosten niets opleveren en het voortbestaan van de AOW onzeker is.
Ook indexbeleggen bleek de afgelopen jaren geen oplossing: de AEX verloor meer dan de helft in de afgelopen 12 jaar.
Toch zijn er beleggers die er in geslaagd zijn om een mooi rendement te behalen, door te beleggen volgens een bewezen methode. 1 van de bekendste voorbeelden is natuurlijk Warren Buffett.
THE FIRST RULE OF INVESTING IS DON’T LOSE MONEY.
THE SECOND RULE IS DON’T FORGET RULE NO. 1.
Warren Buffet
Ik heb in het verleden veel geld verloren met beleggen en alle fouten zelf al gemaakt, waardoor ik op zoek ben gegaan naar bewezen systemen. Hierdoor ben ik in staat geweest om de grote daling in de afgelopen jaren succesvol te doorstaan en er zelfs geld mee te verdienen.
Wat veel beleggers zich vaak niet realiseren, is dat als, net als in 2008 de beurs met 50% daalt en de beleggingsportefeuille met 50% afneemt, er een 100% stijging nodig is om alleen maar weer op het startpunt uit te komen. Bij een daling van 90% (zoals bij de (veilig gewaande) bankenaandelen) is overigens een stijging van 900% nodig. Hoe groot is de kans dat u dan nog ooit geld gaat verdienen?

Ik ben als beleggingsexpert te gast geweest bij diverse programma’s op radio en TV waaronder EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en Business Class.
Ik werk samen met ondermeer SNS Bank, Binck, Alex, Citi, ING Bank en Lynx en schrijf onder andere voor De Financiële Telegraaf en de website van Alex
Na mijn studie ben ik de financiële wereld beland en ben me steeds meer met beleggen gaan bezig houden. Ik was eerder verantwoordelijk voor het opzetten van de beleggingssites van SNS Bank, verantwoordelijk voor marketing, verkoop en business development bij BinckBank, werkte mee aan het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s en was sitemanager van DFT.nl (De Financiële Telegraaf).
Ik heb in de afgelopen jaren door de internetbubbel en de kredietcrisis wel het nodige voor mijn kiezen gehad. Ook hier geldt, dat als je er niet dood aan gaat, maakt het je sterker.

Particuliere beleggers worden op verschillende terreinen ondersteund. Zo hebben vele duizenden beleggers de cursussen van BeursBulletin gevolgd, is het weekblad BeursBulletin uitgegroeid tot Nederlands grootste weekblad op basis van technische analyse en is samen met vermogensbeheerder Kairos Asset Management het BeursBulletin Beleggingsfonds ontwikkeld.
Bewezen aandelenstrategieën zijn, zeker in het huidige beleggingsklimaat, noodzakelijk om geld te verdienen met beleggen. Met de inhoud van deze handleiding zult u beter in staat zijn om geld te verdienen met aandelen.
“MET DEZE METHODE KAN WERKELIJK IEDEREEN
EEN SUCCESVOLLE BELEGGER WORDEN!”
 • Wilt u uw vermogen vermeerderen?
 • Uw pensioenreserve verhogen?
 • Uw kinderen wat moois nalaten?
ONTDEK IN MIJN HANDLEIDING TEVENS
 • De kracht van samengestelde interest (rente op rente).
 •  Wie uw grootste vijand is. 
 •  Verschillende dividendstrategieën en varianten hierop. 
 •  De voor- en nadelen van deze strategieën. 
 •  Handige links voor meer informatie. 
 •  Strategieën voor groeiaandelen.
 •   Wat de criteria zijn van de belegger met het duurste huis in de VS
 •  Wat gedegen strategieën zijn voor de selectie van waarde aandelen.
 •  Waarderingsmodellen voor aandelen.
 •  De ‘geheime formule‘ van de belegger die Warren Buffett als leermeester ziet.
 •  Verschillende momentumstrategieën.
 •  En nog veel meer!
Aandelenstrategieën zijn ook voor kleine particuliere beleggers zeer geschikt omdat de meeste strategieën weinig muteren en daardoor lage transactiekosten kennen. Dat is al weer als eerste verdiend! Maar ook grotere beleggers kunnen hun voordeel doen door het spreiden over verschillende strategieën.

Wat zeggen onze klanten?
"Uitgebreid aanbod van verschillende interessante strategieën waarbij goed wordt gekeken hoe het te lopen risico dermate wordt beperkt dat eventuele verliezen prima te compenseren zijn met te behalen winsten" Wouter
"Aan het systeem van Harm is grondig onderzoek vooraf gegaan. Het is concreet, zonder emoties en toepasbaar op alle aandelen" Bram Voermans
"Het door Harm ontwikkelde systeem is een uitstekend hulpmiddel om een bovengemiddeld rendement te halen." Peter Groeneboom
"De systemen (als ze werken, en deze werkt!) geven een goede mogelijkheid tot vermogensgroei zonder dat je al te veel tijd in beleggen hoeft te steken (Just follow the signals)." David Sanders
"Dankzij de methode van Harm van Wijk weet ik elke week precies welke aandelen ik moet kopen of verkopen. Ik kan rustig afwachten wat de week brengt." 
 Wil Buchholtz 
Nog niet overtuigd?
"Een prima service. Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen."
Paul Mather, Driel

“Ik ben zeer content met Uw AandelenAlert. Via de eerste tip waren de kosten er voor mij al uit.” 
Hans Holt, Haarlem

“Hierbij wil ik middels deze mail mijn tevredenheid uiten aan het team van BeursBulletin. Dankzij de adviezen van BeursBulletin en het BeursBulletin Beleggingsfonds heb ik goede beleggingsresultaten behaald. BeursBulletin betekent veel voor mij: het team is betrouwbaar en deskundig waardoor ik, ondanks de moeilijke markt, toch goede resultaten behaal.” 
Jan Leliveld, Aalsmeer

“BeursBulletin geeft een steun in de rug en de door hen verzorgde seminars zijn het bezoeken waard. In het algemeen kan gesteld worden dat de meeste tips geld opleveren. De instapkosten zijn gewoonlijk snel terugverdiend. Al vele, vele jaren werk ik met hun adviezen.” 
Hans G. Koornstra, Zeewolde

“Ben zeer tevreden over BeursBulletin.nl. Verliezen worden afgekapt, winsten vakkundig gemaximaliseerd en de medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Flexibiliteit en meedenken bij afsluiten van abonnementen. Grote aanrader!” Martin Sijbolts, Groningen

“Eindelijk een partij waarbij ze hun eigen belang niet voorop stellen, maar dat van de klant. Dat vertaalt zich in goede dienstverlening en bereikbaarheid. Dank!” 
Ewald Tan, Tilburg

"Sterk punt van BeursBulletin is het actieve beleid van in- en uitstappen. Ik vind BeursBulletin gewoon geweldig goed!!”
Aloys Scholl, Venray

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.”
Will Verschoor, Tilburg

“BeursBulletin is prima en geeft goede/uitstekende verwachtingen.”
Klaas van Schaik, Zoetermeer

“De ondersteuning van BeursBulletin voldoet aan mijn behoefte. Bovendien vind ik de wekelijkse rubrieken interessant en leerzaam.” J.Mertens

“De informatie van BeursBulletin is een prima aanvulling op de andere informatie die op het internet te vinden is voor een beginnende belegger.” 
Rob Engberts

“De producten van Beursbulletin hebben een goede indruk achtergelaten.”
Joan Busch, Pedreguer Spanje

“Beursbulletin gebruik ik als zeer gewaardeerde extra achtergrondinformatie, waarvoor dank!” 
Johan Schelstraete Brussel, Belgie
Step #1: Contact Information
Step #2: Shipping Address

Secure Payment

All orders are through a very secure network. Your credit card information is never stored in any way. We respect your privacy...
Step #3: Check out
Item
Price
$0.00
Credit Card Number:
CVC Code:
Expiry Month:
Expiry Year:

One Time Offer - Only $37: People always wonder: "What happens if I build a funnel, and it FLOPS?” Don’t worry (Most people's do the first time...)! At last year’s Funnel Hacking Live, I gave a special workshop called Funnel Audibles. It shows you a simple process to take ANY funnel that’s broken, and turn it from a ‘zero’ to a ‘HERO’! Click YES to get the training, plus the transcripts and companion workbook that will walk you through how to do a funnel audible on your own funnel now for just $37! (This offer is not available ANYWHERE else on the market!)

Item
amount
Dynamically Updated
$XX.00
100% niet goed, geld terug garantie
Meld u vandaag aan en als het niet voor u werkt, 
laat het me weten en we geven u uw geld terug.
Copyright © 2019 - Beleggen.com

Rokebrandlaan 2 | 1261 WV Blaricum
035 737 0440 | info@beleggen.com
BTW-nummer: NL815459658B01
Kvk-nummer: 34244390