EXCLUSIEVE gratis training door Harm van Wijk:

"Hoe je jaarlijks een rendement van 20,6% kunt behalen door te beleggen op de beurs zonder grote risico's te nemen"

EXCLUSIEVE gratis training door Harm van Wijk:
  • Hoe je 20,6% rendement kunt behalen met eenvoudige software, zonder geavanceerde kennis of ervaring
  • Hoe je jouw portefeuille kunt beheren in slechts 5 minuten per week
  • Hoe je met slechts €250 een mooi rendement kunt behalen
100% gratis - De volgende training begint binnenkort
Harm van Wijk is de oprichter en de voornaamste beleggingsexpert van Beleggen.com. Gedurende de afgelopen 32 jaar heeft hij zich volledig gewijd aan het ondersteunen van particulieren bij het beleggen in aandelen en opties.

Als een grensverleggende beleggingsexpert, is hij bekend door zijn boek "In 10 stappen succesvol beleggen", alsook door zijn optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair, en vele anderen.

Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren als adviseur gefungeerd voor bekende financiële instellingen zoals SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo's.

Door zijn werk hebben duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België zich tot hem gewend voor advies, en hebben zij hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen met hem gedeeld.

Nu onderwijst hij particuliere beleggers hoe zij deze kennis kunnen inzetten om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein)kinderen, door middel van deze gratis training.
100% gratis - De volgende training begint binnenkort
© 2004 – 2023 Beleggen.com  Disclaimer     Privacybeleid  Algemene Voorwaarden  Inkomsten Disclaimer